28.Avrupa Kendo Şampiyonasi 12-14 Mayıs tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde gerçekleştirildi.

Dojomuzdan müsabık olarak katılan eğitmenimiz Can Aydoğdu, senpailerimiz Tuğçe Belin, Serkan Dolan, Berk Gökmen ve Saadet Kök, milli takım delegasyonundaki diğer dojolardan arkadaşlarımızla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Dojomuzdan Celil Aktaş ise izleyici olarak tribünden, pek çok arkadaşımız da canlı yayınlanan bu organizasyonda ekranları başından bizleri destekledi.

Erkek ve Kadın takımlarımız gruplarından çıkarak, son on altıya kadar ilerleme başarısı gösterdiler. Senpailerimizden Saadet Kök, gösterdiği performans ile Kadın Takımlar kategorisinde “Mücadele Ruhu” ödülüne layık görüldü. Kendisini ülkemize kazandırdığı bu ödül için tebrik ederiz.

Daima doğru yolda ilerlemizi sağlayan ve dojo üyelerimizin uluslararası turnuvalarda üst üste kazandığı ödüllerde büyük pay sahibi olan hocamız Can Aydoğdu’ya, tüm senpailerimize, çalışmalarda bizlerle birlikte ter döken, bizleri her koşulda destekleyen tüm arkadaşlarımıza, özellikle Kendo Derneği başkanımız Mert Özyılmaz, teknik direktörümüz Cihan Engin ve menajerimiz Mehmet Hoşgöz ile tüm Milli Takım delegasyonumuza teşekkür ederiz.

Share →